Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@08:10:42 GMT

گلایه دانشجو معلمان از کم شدن حقوق ها

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۴۵۹۵

گلایه دانشجو معلمان از کم شدن حقوق ها

به گزارش اقتصادآنلاین، در بیانیه شورای صنفی دانشگاه فرهنگیان درباره تصمیمات اخیر هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان آمده است: «...وَتَعاوَنوا عَلَى البِرِّ وَالتَّقوىٰ ۖ وَلا تَعاوَنوا عَلَى الإِثمِ وَالعُدوانِ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۖ إِنَّ اللَّهَ شَدیدُ العِقابِ.»(سوره مبارکه المائدة آیه ۲)

 بی شک شورای صنفی، مهم‌ترین و قوی‌ترین نهاد قانونی و دانشجویی برای پیگیری امور صنفی رفاهی دانشجویان در هر دانشگاه است؛ نهادی که ماده ۳۲ منشور حقوق دانشجویی، برخورداری از آن را حق دانشجویان می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ظرفیت عظیم زمانی می‌تواند فعال شود که مسؤولین امر  اهمیت آن را درک کنند و در اصل، به قدرت دانشجو در بهبود وضعیت موجود ایمان داشته باشند. آنگاه است دانشجویان با حضور در عرصه انتخابات شورا و در ادامه، با پیگیری عملکرد شورای صنفی می‌توانند نتیجه‌بخش بودن این روحیه را احساس کنند.

پس از سال‌ها تلاش بی‌وقفه مجموعه شورای صنفی دانشگاه فرهنگیان در جهت تصویب مصوبه‌ای در بودجه امسال در مجلس شورای اسلامی در جهت حذف کسر ۴۵ درصد از احکام دانشجومعلمان که توسط هیأت امنا از دانشجویان کسر می‌شد و هیچ روحیه‌ای از اعضا در جهت تغییر شرایط موجود در این سال‌ها دیده نمی‌شد، نمایندگان قانونی دانشجو معلمان در شورای صنفی وارد میدان عمل شدند و این تغییر بزرگ به نفع دانشجو را رقم زدند.

در این بیانیه آمده است: همان‌گونه که اطلاع دارید تعیین جزئیات نحوه و مقدار کسر از حقوق دانشجویان برای استفاده از خدمات رفاهی و شبانه‌روزی مطابق قانون وظیفه هیأت امناست. هیأت امنایی که سال‌ها جلسات آن پشت درهای بسته برگزار می‌شود و حتی تصویر صورت جلسه خود را برای افکار عمومی منتشر نمی‌کند؛ هیأت امنایی که اعضای آن با بی توجهی به مطالبات و خواسته دانشجومعلمانی که رهبر معظم انقلاب، آنها رو افسران سپاه پیشرفت کشور خواندند، موجب شد تا روحیه یأس و ناامیدی از توجه مسؤولین در بین دانشجویان گسترش یابد و تمرکز فکری و آرامش روحی آنان را در جهت رشد فردی و اجتماعی به حاشیه ببرد.

بالاخره پس از تلاش‌های شبانه‌روزی دانشجویان در شورای صنفی و تلاش و فشار رسانه‌ها و افکار عمومی و مجلس شورای اسلامی برای تشکیل جلسه هیأت امنا و حضور نماینده دانشجویان در جلسه مذکور، در تاریخ دوم خرداد ماه باز هم در غیاب رئیس جمهور و برخی از اعضا هیأت امنا، جلسه هیات امنا دانشگاه فرهنگیان در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

جلسه‌ای که در آن صدای دانشجو صریح و شفاف و درخواست دانشجو مکتوب و مستند توسط نماینده قانونی دانشجویان خدمت تمامی حضار جلسه رسانده شد؛ پس از صحبت‌های نماینده دانشجومعلمان در دفاع از حقوق دانشجویان، متأسفانه در زمان رأی گیری نماینده دانشجو معلمان به بیرون جلسه هدایت شد و مطابق همیشه رأی‌گیری درباره موضوعات کسورات در پشت درهای بسته شکل ‌گیرد. 

اعضای هیأت امنا که در رسانه‌ها و جمع‌های دانشجویی همیشه خود را حامی دانشجو می‌دانند با اکثریت آرا تصویب می‌کنند که در تمامی سال، بیست درصد از حقوق تمام دانشجو معلمان کسر شود. 

حال سؤال اینجاست که چه خدمات رفاهی و شبانه‌روزی در دوران کرونا، تابستان، تعطیلات رسمی و میان دو ترم به دانشجویان داده می‌شود که هنوز هم کسر از حقوق دانشجویان بابت هوایی هم که تنفس

 نمی‌کنند، ادامه دارد؟ چه کسانی در اصل مخالف تصویب کسر عادلانه از حقوق بودند؟ 

آقایان مسؤول ! آیا پس از ۹ سال هنوز هم صدای دانشجو را نشنیده‌اید؟ هنوز در ذهن‌ها هست که معاون دانشگاه در صدا و سیما می‌گوید که این هزینه‌ها بابت باغبان و آشپز است؛ چگونه دانشجو این تناقض‌ها را قبول کند؟

ما نمایندگان دانشجویان در شورای صنفی طبق بند ۶ و ۷ ماده ۲ آیین‌نامه اجرایی شوراهای صنفی، این وظیفه را بر خود می‌بینیم که دانشگاه را موظف کنیم در امور مشورتی و در مراحل برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های مرتبط با امور صنفی از ظرفیت دانشجویان استفاده  کند و این حق را برای خود محفوظ می‌داریم که در جهت صیانت و حمایت از حقوق دانشجو معلمان، از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات خود استفاده نماییم  و درخواست ما از عموم دانشجویان عزیز این است در ادامه این مسیر سخت و خطیر، مجموعه دوستان خود را در شورای صنفی یاری و حمایت کنند.

و کلام آخر، در پایان مجموعه شورای صنفی دانشگاه فرهنگیان ضمن دعوت از همه دانشجومعلمان عزیز جهت شرکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد که تضمین کننده آینده درخشان کشور خواهد بود اعلام می‌دارد که این مجموعه ذره‌ای از حقوق رفاهی، انضباطی، فرهنگی، علمی، آموزشی و پژوهشی همکاران جوان خود کوتاه نیامده و عقب نشینی نمی‌کند و بیش از پیش برای احقاق این حقوق تلاش خواهد کرد.

پربیننده ترین آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان آموزش و پرورش برای کدام دوره ها به معلم نیاز دارد؟ آماده سازی صندوق های اخذ رای + عکس سطح کیفی معلمان چطور است؟ معلمان از مرداد واکسن کرونا می زننـد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اخبار فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان حقوق دانشجو دانشجو معلمان شورای صنفی هیأت امنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه

زعفر قلی نژاد ریاست مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی گفت: باتوجه به اینکه جامعه ما در حال حاضر از ابعاد مختلف اعم از بحث اقتصادی، بحث فرهنگی، در حال دگرگونی و تغییرات هستند.

باوجود این تغییر تحول میان ابعاد مختلف، جایگاه استاد دانشگاه همچنان به قوت خودش باقی است و میتوان گفت به عنوان یک الگو عمل میکند.

وی ادامه داد: استاد خوب باید دارای دو ویژگی باشد، اولین ویژگی به این گونه باشد که بر روی درس مربوطه تسلط کافی را داشته باشد و علاوه بر این، به بهترین شیوه و روش بتواند تدریس بکند و دومین ویژگی میتوان به چگونگی روابط بین استاد و دانشجو اشاره کرد.

وی در ادامه بیان داشت: یک استاد خوب وقتی با دانشجویان خود روابط صمیمی توانست برقرار کند، هم میتواند بر دانشجویان تاثیر مثبتی بگذارد و هم میتواند بهترین راهنما و الگویی برای دانشجویان وی باشد همچنین استاد علاوه بر مسلط برروی درس خود، باید با دانشجویان روابط بهتری برقرار بکند.

وی در مورد روابط اساتید دانشگاه آزاد و تاثیر طرح پویش بر دانشجویان افزود: رفتار و عملکرد اساتید دانشگاه های آزاد نسبت به سایر دانشگاه ها بسیار بهتر است؛ زیرا اساتید این حوزه در تلاش برای بهبود و پیشرفت وضعیت دانشجویان در تحصیلات و آینده شغلی هستند که نمونه بارز آن، ایجاد طرح پویش است که در دانشگاه آزاد نسبت به سایر دانشگاه‌ها استقبال بیشتری داشته و روابط دانشجویان را با محیط کار و اجتماع بهبود بخشیده است.

خبرنگار سمانه بابازاده

انتهای خبر/

کد خبر: 1229218

دیگر خبرها

  • مسائل صنفی دانشجوان دامغان و شاهرود مورد بررسی قرار گرفت
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • تاسف عمیق رئیسی درباره شکستن حرمت دانشجو در خاک امریکا! | فیلم
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد