Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، از صندوق بازنشستگی کشوری اکبر افتخاری در آیین رونمایی از طرح‌های «تحول دیجیتال» این صندوق که با حضور محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رونمایی برگزار شد، افزود: تا پیش از این یکی از مشکلات و آسیب‌های جدی به بازنشستگان صدور گواهی‌های کسر از حقوق دستی از ذیحسابی‌ها و مراکز صندوق بود که به دلیل عدم امکان کنترل گواهی‌های صادره و همچنین رفت و آمد‌های فراوان به ستاد و مراکز صندوق که شاید در ماه به ۳هزار نفر نیز می‌رسید، مشکلات زیادی ایجاد کرده بود که متاسفانه زندانی شدن ۵۵ نفر از بازنشستگان عزیز پیامد همین موضوع بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه «هدف و تلاش صندوق بازنشستگی کشوری ارائه تمامی خدمات در بستر‌های مختلف دیجیتال و خدمات دولت الکترونیک بوده است» اظهار داشت: راه‌اندازی درگاه خدمات الکترونیک sabasrm و صبااپ که تمامی خدمات صندوق روی آن‌ها تعریف شده است، یا مرکز تماس ۲۵۰۰ و همچنین توسعه خدمات دفاتر پیشخوان دولت مجموعه اقداماتی است که بازنشستگان خدمات خود را «در دسترس و آسان» دریافت کنند.

تحول دیجیتالی مهمترین راهبرد استراتژیک در جهت شفافیت

مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: تحول دیجیتال در صندوق بازنشستگی کشوری در یک سال و نیم اخیر به عنوان یکی از مهمترین راهبرد‌های استراتژیک صندوق با هدف بهبود فرآیند‏های داخلی صندوق، چابکی و تعالی سازمانی و شفافیت آغاز شد.

افتخاری افزود: این استراتژی تحول‌گرایانه با ایجاد کمیته دولت الکترونیک و هوشمندسازی در صندوق طراحی و پیگیری شد، درکمیته‌ای نسبت به تعریف پروژه‌های بهبود و بررسی و ردیابی چگونگی تحقق برنامه‌های تحقق دولت الکترونیک و هوشمندسازی صندوق اقدام شد.

وی ادامه داد: خروجی تصمیمات و اقدامات این کمیته، تعریف پروژه‌هایی در چهار حوزه «توسعه خدمات الکترونیک به بازنشستگان»، «بهبود خدمات الکترونیک به دستگاه­های اجرایی و شاغلان»، «توسعه زیرساخت ­ها و سیستم‌های داخلی صندوق» و همچنین «توسعه ارتباطات الکترونیک با سایر سازمان­ها و ذی‌نفعان» بود.

تعریف ۴۰ پروژه تحول دیجیتال در یک سال و نیم اخیر

افتخاری تعداد پروژه‌های تعریف شده در چهار حوزه‌ای که منجر به تحول دیجیتال در صندوق بازنشستگی کشوری شده را ۴۰ پروژه اعلام کرد و گفت: از این تعداد پروژه که از ابتدای سال ۹۹ تعریف شد تا به امروز، ۲۷ پروژه به بهره برداری رسیده است و ۱۳پروژه دیگر نیز در حال نهایی شدن است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با بیان اینکه در حوزه «توسعه خدمات الکترونیک به بازنشستگان» ۹ پروژه تعریف شده که ۶ پروژه آن اجرایی شده است» گفت: صدور الکترونیکی گواهی کسر از حقوق بازنشستگان کشوری، راه ­اندازی درگاه خدمات الکترونیکی، نرم‌افزار صبااپ، واگذاری خدمات به دفاتر پیشخوان دولت و ایجاد حواله الکترونیکی برای دریافت هزینه ­های درمانی از جمله این پروژه‌ها هستند.

پروژه‌هایی برای آگاهی از آخرین وضعیت بازنشستگی شاغلان

وی در خصوص «بهبود خدمات الکترونیک به دستگاه­‌های اجرائی و شاغلان» نیز گفت: در این حوزه نیز از شش پروژه تعریف شده تنها یک پروژه باقی مانده که در حال نهایی شدن است.

به گفته وی ایجاد سامانه استعلام سوابق شاغلین صندوق بازنشستگی کشوری، ایجاد سامانه پرداخت آنلاین کسور حق بیمه خویش فرمایان، الکترونیکی کردن تبادل داده­های شاغلین با کلیه دستگاه ­های اجرایی، استقرار سامانه انعقاد قرارداد بیمه عمر و حوادث شاغلان دستگاه‌های اجرایی و استقرار سامانه آخرین وضعیت پرداخت غرامت بیمه عمر، پنج پروژه اجرا شده در خصوص بهبود خدمات به دستگاه‌های اجرایی و شاغلین هستند که به آگاهی بخشی و اطلاع از وضعیت بازنشستگی افراد شاغل کمک شایان توجهی خواهد کرد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری «توسعه زیرساخت ­ها و سیستم‌های داخلی صندوق» را حوزه سوم در استراتژی تحول دیجیتال عنوان کرد و افزود: در این حوزه ۱۷ پروژه تعریف شد که تاکنون ۱۰پروژه آن خاتمه یافته است.

افتخاری ادامه داد: توسعه و نوسازی مرکز داده صندوق بازنشستگی، استقرار سامانه دریافت و پرداخت الکترونیکی بانکی، استقرار و تکمیل سامانه یکپارچه نگهداری اطلاعات بنگاه‌ها (سیناب)، استقرار سامانه جامع املاک، پرونده‌های حقوقی و قراردادها، یکپارچگی اتوماسیون اداری بین صندوق و هلدینگ ­ها و شرکت­‌های تابعه، توسعه زیرساخت ­ها با مدیریت­‌های استانی، افزایش پهنای باند خطوط میان صندوق با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه اندازی سامانه جامع اسناد و مدیریت دانش، استقرار و تکمیل و توسعه سامانه هوش تجاری (BI)، استقرار سامانه جامع مالی – اداری از جمله پروژه‌های به نتیجه رسیده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ارائه سرویس استعلام آخرین وضعیت بیمه­‌ای شاغلان کسورپرداز به سازمان ­ها و صندوق­های مشابه، توسعه زیرساخت ارتباطی با سازمان فناوری اطلاعات، بیمه سلامت، تامین اجتماعی، ثبت احوال و همچنین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی را از جمله پروژه‌های اجرا شده در حوزه «توسعه ارتباطات الکترونیک با سایر سازمان­ها و ذی­نفعان» برشمرد.

افتخاری «طرح توسعه مرکز داده صندوق بازنشستگی»، «تاسیس مرکز اسناد تاریخی و روایت‌خانه صبا» و «سامانه دریافت و پرداخت الکترونیکی صندوق» را سه پروژه مهم و کلیدی در حوزه تحول دیجیتال و هویت سازی سازمانی عنوان کرد و گفت: در گذشته تمامی یا بسیاری از ارتباطات صندوق با سیستم بانکی به صورت دستی و فیزیکی انجام می‌شد که خود سبب ایجاد خطا و اتلاف هزینه و زمان می‌شد، با اجرای سیستم یکپارچه دریافت و پرداخت این امکان ایجاد شده در قالب یک سیستم ارتباطی مستقیم تمامی اسناد و حواله‌های مالی از زمان تنظیم تا صدور و پرداخت در مدت زمان اندک انجام شود؛ ضمن اینکه امکان مشاهده آخرین وضعیت تراکنش ها، حذف صدور چک و گزارش‌گیری و شفافیت مالی را نیز به همراه دارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری کسر از حقوق اکبر افتخاری صندوق بازنشستگی کشوری خدمات الکترونیک استقرار سامانه توسعه زیرساخت تحول دیجیتال آخرین وضعیت تعریف شده پروژه ها تعریف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۷۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴)  از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت امسال با حضور شرکت‌های فناور و نوآور داخلی و خارجی در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ حامی همیشگی شرکت‌های فناور و نوآور، امسال نیز همچون سال‌های گذشته درسیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴) حضور دارد.

این صندوق پژوهش و فناوری با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق خود در ارائه خدمات نوین مالی و فناوری به اکوسیستم فناور و نوآور کشور، در اینوتکس امسال نیز برنامه‌های مختلفی را در تقویم اجرایی خود دنبال می‌کند.

رونمایی از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی کشور

محمد کلاهی؛ معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین در خصوص برنامه‌های پیش روی این صندوق در نمایشگاه اینوتکس امسال گفت: این صندوق به عنوان صندوق پژوهش و فناوری پیشتاز در ارائه خدمات مالی به زیست بوم فناوری کشور، همواره به دنبال بهینه سازی فرآیند‌های مالی و بهره مندی این اکوسیستم از ابزار‌های به روز و نوین تامین مالی است.

وی با اعلام خبر اخذ موافقت اصولی تاسیس نخستین «سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی» در کشور گفت: صندوق توسعه فناوری‌های نوین در راستای ارائه ابزار‌های نوین تامین مالی در زیست بوم فناوری کشور در دی ماه ۱۴۰۲ موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی از فرابورس ایران شد. این سکو که با نام «نوین کراود» به ثبت رسیده است، نخستین سکوی تامین مالی ارزی کشور است که با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، فرابورس ایران و صرافی بانک ملی، در حال رسیدن به مراحل اجرایی است. در این مدت پلتفرم و زیرساخت آن ایجاد شده و در مراحل پایانی اخذ مجوز فعالیت از فرابورس است.

کلاهی با اشاره به شعار امسال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» بستر نوین کراود را به عنوان یکی از بهترین روش‌های تحقق شعار سال دانست و افزود: نرخ بازدهی مطلوب، تضمین اصل سرمایه و بازدهی کوتاه مدت پروژه‌ها از مزایای این سکوی تامین مالی جمعی است. ضمن این که مجوز این سکو برای نخستین بار در کشور توسط یک صندوق پژوهش و فناوری با بیش از ۱۷ سال تجربه فعالیت مالی اخذ شده و بنا دارد که مسیر تامین مالی حوزه فناوری و تولید را با تکیه بر سرمایه‌های خرد هموار ساخته و چشم انداز روشنی را برای بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان و فناور از این ابزار نوین تامین مالی ترسیم نماید.

تفاهم نامه با هیئت تجاری روسیه در راستای صادرات محصولات دانش بنیان

کلاهی توسعه بازار و تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان و فناور را از دیگر برنامه‌های این صندوق به ویژه در سال‌های اخیر یاد کرد و گفت: یکی از کشور‌های هدف برای صادرات فناوری و محصولات دانش بنیان روسیه است. بر این اساس با بررسی، ارزیابی و مذاکرات صورت گرفته بین هیئت تجاری روس و صندوق توسعه فناوری‌های نوین در یک سال اخیر، اکنون زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری با این هیئت فراهم شده است.

وی این تفاهم نامه را زمینه ساز همکاری‌های جدید فناورانه بین ایران و روسیه دانست و تاکید کرد: در اینوتکس ۲۰۲۴ تامین نیاز‌های فناورانه دو کشور در قالب این تفاهم نامه به امضای صندوق توسعه فناوری‌های نوین و هیئت تجاری روسیه خواهد رسید.

تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) فولاد مبارکه

محمد کلاهی، مدیریت و راهبری منابع در حوزه فناوری و پروژه‌های فناورانه را از دیگر برنامه‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد و گفت: این مهم همواره با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق همکاری صندوق با هلدینگ ها، شرکت‌های سرمایه گذاری و شرکت‌های بیمه دنبال شده است و صندوق قابلیت خود را در مدیریت و راهبری صحیح این منابع در حوزه فناوری و سرمایه گذاری با بازدهی مطلوب، اثبات کرده است.

وی با اشاره به تفاهم نامه جدید صندوق با یکی از بزرگترین صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی افزود: در همین راستا در اینوتکس امسال صندوق توسعه فناوری‌های نوین تفاهم نامه همکاری دیگری را با صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین صندوق‌های CVC حوزه فناوری منعقد می‌کند.

توسعه فناورکارت با افزودن خدمات محصول ایران کارت بانکی
معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین با اشاره به آغاز پروژه «فناورکارت؛ نخستین نئوبانک شرکتی حوزه فناوری» در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته افزود: فناورکارت نئوبانکی به بزرگی زیست بوم فناوری کشور است و شکل گیری صحیح این خدمت کار بزرگی را می‌طلبد.

به همین منظور و در راستای توسعه خدمات فناورکارت به فعالان زیست بوم فناوری کشور، امسال تفاهم نامه‌ای با شرکت بهین فردا؛ از مجموعه بانک آینده به منظور همکاری مشترک این دو مجموعه در توسعه این محصول و اضافه شدن خدمات جدید B۲C به خدمات موجود شرکتی این پلتفرم، در اینوتکس منعقد خواهد شد.

کلاهی با تاکید بر گستردگی خدمات ایران کارت  در کشور به عنوان دلیل نخست انعقاد این تفاهم نامه یادآور شد: تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با شرکت بهین فردا به دلیل وسعت و کیفیت خدمات محصول ایران کارت و باشگاه مشتریان بانک آینده است. اضافه شدن این خدمات در کنار خدمات متعدد حقوقی و حقیقی موجود در پلتفرم فناورکارت آن را به محصولی ویژه و ممتاز برای استفاده شرکت‌های حوزه فناوری و پرسنل شاغل در شرکت‌ها و پارک‌های سراسر کشور تبدیل می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه سال جاری
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم