Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی طی نامه‌ای از عضو کمیسیون آموزش مجلس درخواست کرد تا قضیه کسر ۲۰ درصدی از حقوق دانشجو معلمان را پیگیری کند.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جناب آقای دکتر احمدحسین فلاحی، عضو محترم کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
متاسفانه اخباری مبنی بر کسر ۲۰ درصدی از حقوق دانشجو معلمان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به گوش می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون این خبر نه تنها توسط هیچ یک از مسئولین دانشگاه تکذیب نشده، بلکه بر اصل آن صحه گذاشته و اجرا شدن آن را حتمی قلمداد می‌کنند؛ و این اتفاقات در حالی است که بیش از چهار سال از انحلال شورای صنفی دانشگاه می‌گذرد و خروجی برگزاری انتخابات آن صرفا عدم اعتماد دانشجویان است.
با توجه به شائبه‌هایی در خصوص قرارداد‌های مالی نامتعارف دانشگاه، عدم وجود شفافیت مالی و متوقف شدن طرح تحقیق و تفحص از بودجه‌ی دانشگاه؛ دلایلی همچون کسری بودجه، به دلیل افزایش حقوق اساتید و گرانی غذا برای دست بردن در حقوق دانشجو معلمان، کاملا غیرقابل قبول و ناعادلانه است.
با وجود همه‌ی این موارد، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران، به نمایندگی از دانشجو معلمان این دانشگاه، اعتراض جدی خود را به کسر حقوق دانشجو معلمان اعلام می‌دارد و لازمه‌ی فهم نامعقول و ناعادلانه بودنِ این امر را، اجرای طرح تحقیق و تفحص و پیگیری موارد مذکور از سوی وزارتخانه می‌داند؛ لذا از جنابعالی درخواست می‌شود نسبت به طرح و پیگیری این مسئله در کمیسیون آموزش و در صحن علنی مجلس اقدام فرمایید.


امیرحسین قاسمی
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید رجایی تشکل های دانشگاهی کمیسیون آموزش جامعه اسلامی دانشجویان حقوق دانشجو معلمان دانشگاه تربیت کمیسیون آموزش شهید رجایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۵۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در حاشیه برگزاری مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، محمدعلی نادی خوراسگانی معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه مجتبی ملکی چوبری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و جمعی از مدیران این دانشگاه از قسمتی از شرکت تولیدی نوید مرغ گیلان بازدید کردند.

نادی در بازدید و نشست با مسئولان این شرکت تولیدی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت‌های بالایی در کشور بوده که می‌توان از این ظرفیت‌های در راستای رفع مشکلات جامعه استفاده کرد و در این باره دو مدل طراحی شد که نخستین مدلی که در حوزه مهارت دنبال آن هستیم ایجاد هنرستان فنی در جوار صنعت است که بتوانیم با آموزش مهارتی به مهارت آموزان، گامی را در کمک به رفع مشکل نیروی انسانی ماهر صنایع برداریم. به‌عنوان نمونه می‌توانیم با تربیت تکنسین درجه ۲ در صنایع از این نیروی تربیت شده استفاده کرد.

وی افزود: دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی باید تخصصی شود و پس از تربیت در این دانشگاه وارد بازار کار شده اکنون، دانشکده‌های مهارت قادر خواهند بود با توجه به نیاز صنایع به منابع انسانی دانشجو جذب کنند و به آنان آموزش دهند در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های بهینه‌ای که دارد نسبت به طراحی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی به‌صورت تخصصی با توجه به نیاز استان و صنایع اقدام کند.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:‌ به‌عنوان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با توجه به صنعت طیور استان و کشور، دانشکده تخصصی مهارتی طیور راه‌اندازی کند و پس از تربیت نیروی کار متخصص در این دانشگاه، آنان را وارد بازار کار کرده و نیاز استان گیلان به نیروی متخصص ماهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی برطرف خواهد شد.

نادی تأکید کرد: با رفع موانع موجود اتفاقات خوبی در حال وقوع است و با رفع موانع، صنعت راحت‌تر می‌تواند از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کند. تردد استادان در صنعت و تأمل با نیرو‌های مشغول به کار، می‌توانند باعث ورود اطلاعات جدید به شرکت شده و آموزشکده‌های تخصصی با توجه به نیازسنجی در استان، راه‌اندازی شود. باید خیال خانواده‌ها از محیطی که فرزندانشان در حال مهارت‌آموزی هستند، راحت شود و بدانند که در این محیط کارها، امنیت کامل کار برای فرزندان وجود دارد.

وی بیان کرد: مدارس عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد که با فراخوان در دانشگاه و جامعه یک مدرسه عالی مهارت افتتاح می‌شود و دوره‌های عالی مهارت به مدت زمان‌های خاص در این مدارس برگزار می‌شود تا نیرو‌های دوره دیده داشته باشیم که دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز در این مورد است.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جامعه با افزایش سطح سواد جوانان نمی‌تواند آنان را مشغول به کار کند؛ اما با آموزش مهارت می‌توان در اشتغال جوانان سهم داشت و بعضی از مهارت‌هایی که در مدرسه عالی مهارت منتقل می‌کنند سریعاً بازخورد دارد و می‌توانند جذب بازار کار و مشغول به کار شود و این مهم وقتی محقق می‌شود که باید مبتنی بر نیاز حرکت کرد و با نیازسنجی و معرفی رشته‌های مورد نیاز در تبیین و انتخاب رشته‌ها به دلیل جذابیتی که دارند نیازسنجی کنیم.

 نادی مطرح کرد:‌باید شبکه استادان رشته‌ها درگیر کار شوند با گفتمان استادان باید رشته‌های خود را در مدارس معرفی کنند با اعلام نیاز توسط جامعه، رشته‌های مورد نیاز فعال شوند و درباره جذب دانشجویان پیگیر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • در دیدار مهم امروز فرمانده کل ارتش با دانشجویان چه گذشت؟
  • بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است
  • معلمان معمار ساختار فرهنگی جامعه هستند
  • تجلیل از معلمان نمونه آموزش و پرورش در تبریز
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد